Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиФирми и институции
-

(внесете на латиница)

-


01 <<< Претходна страна
-

Пластика, гума, пакување
www.dinbest.com.mk Din Best - ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ ЗА ПАКУВАЊЕ И
АМБАЛАЖА
Makedonija


Алатки, индустрија, занаетчиство
www.alumil.com Alumil - mašine za plastiku, gume Skopje
u još gradova
Makedonija
www.amper.com.mk
Ампер - Шрафовска стока, овесна опрема и громобрански
прибор
Makedonija
www.bet.com.mk

БЕТ - Изнајмување и продажба на дизел генератори,
продажба на електро мерна и тест опрема и инструменти,
УПС, хартија, цметководство книговодство


Makedonija

www.corun.rs Corun a.d. - Proizvodnja alata; izmenjive plocice od tvrdogmetala,
držace i glodacke glave za obradu metala struganjem iglodanjem;
Profesionalni alat, Kućni alat
Užice
Novi Sad
Banja Luka
Skopje
Ljubljana
Srbija

Bosna i Hercegovina
Makedonija
Slovenija
www.dinbest.com.mk


Din Best - ПРОИЗВОДСТВО НА МАШИНИ ЗА ПАКУВАЊЕ И
АМБАЛАЖА / PRODUCTION OF PACKING MACHINES AND
WRAPPING MATERIAL / PROIZVODNJA MASINA ZA
PAKOVANJE I AMBALAZA
Makedonija


www.fuchs.com.mkФукс нуди лубриканти за стотици апликации - вклучително
масла за коли и моторцикли, за товарни возила, за патнички
превозни средства , за рударските компании, идустријата за
железо, производство на возила и машинерија, за
градежништво и опрема за земјоделството
Makedonija


www.galeb.com


Galeb Group - aparati zazavarivanje, građevinske mašine...


Podgorica
Sarajevo
Šabac
u još gradova
Crna Gora
Bosna i Hercegovina
Srbija

www.hidria.com Hidria - električni alati Novi Beograd
Sarajevo
Skopje
Godovič

Srbija
Bosna i Hercegovina
Makedonija
Slovenija

www.ila.mk Ila   Makedonija
www.messer.com.mk Messer Tehnogas - Messer Group proizvodi i snabdeva kupce
kiseonikom, azotom, argonom, ugljen-dioksidom, vodonikom,
helijumom, inertnim gasovima za zavarivanje, specijalnim gasovima,
gasovima za medicinsku upotrebu i širokim spektrom gasnih smeša
Skopje
Beograd
Rijeka
Sarajevo

u još gradova
i država
Makedonija
Srbija
Hrvatska
Bosna i Hercegovina
Slovenija
Crna Gora
www.metalex.com.mk

Metalex - We design and manufacture, Conveyors and Conveying
Systems, Elevators, Crane wheels, Sheaves, Dewaterers, more ...
We have complete...


Makedonija

www.mikrosam.com.mk
Filament Winding Machines, CNC machines for milling routing and
engraving, CNC Impregnating , Plasma Cutting
Makedonija
www.mir.org.mk МИР фондација - Фондација за менаџмент и индустриско истражување... Кон силна, зелена и иновативна економија... Истражуваме и иновираме за да го поддржиме растот на економијата Severna Makedonija


www.nimet.com.mk Stihl - motorne testere, motorne kose za travu i šiblje, rezervni
delovi; Atomizari, sekači betona, makaze za živu ogadu
Skopje Makedonija

www.profilco.gr Profilco yu - mašine za plastiku, gume Skopje Makedonija
www.pumpi.com.mk

MZT Pumpi a.d. - production of industrial pumps; Manufacturer of
industrial pumps for transport of water, oil and oil derivates;
Providing engineering projects on a turn-key basis
Скопје

Makedonija

www.rkweld.com.mk
Раде Кончар - заварување, сечење и автоматизација - приказ
на производната програма на Раде Кончар

Makedonija
www.termalift.com.mk Термалифт - Вилушкари и платформи - Производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република Македонија и регионот. Ексклузивен, независен дистрибутер на Tojota вилушкари за Македонија, Албанија и Косово. Severna Makedonija


www.ulp.co.rsUno-Lux Processing d.o.o. - projektovanje, proizvodnja i inženjering
u oblasti industrijskeautomatizacije. Isporuka DirectLogic
programabilnih logičkihkontrolera i druge opreme i softvera
renomiranih svetskihproizvodač;. Realizacija savremenih nadzorno
-upravljačkihsistema primenom SCADA softvera. Automatizacija
Beograd
Doboj
Skopje
Portland
Srbija
Bosna i Hercegovina
Makedonija
Sjedinjene Američke Države

www.zlatnaraka.com.mkЗлатна рака - М - Проектирање и изработка на машини за
специјална намена во индустријата. Супституција и измени на
индустриски машини по барање на клиентите. Изработка на
алати за производниот погон како и други помагала во
процесот на производството
MakedonijaПосетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Алатки, индустрија, занаетчиство - ФРАНЦИЈА

Посетете ја листата на сајтови од областа на индустријата, алати, занаети од Франција, кликнете ТУКАМетална индустрија
www.brako.com.mk Brako - metal industry and production of trailers Makedonija
www.dsiskra.com.mkWELCOME TO DS ISKRA STEEL CONSTRUCTION WEB SITE
- PROJECTS, SPECIAL PROJECTS, ENERGY PROJECTS,
BRIDGES, MULTI STOREY, BUILDINGS, LOGISTIC CENTERS,
BUILDINGS, ATHLETIC CENTERS, ARCHITECTURAL PROJECTS
...
Makedonija


www.galeb.com


Galeb Group - aparati zazavarivanje, metalna ambalaža...


Podgorica
Sarajevo
Šabac
u još gradova
Crna Gora
Bosna i Hercegovina
Srbija

www.makstil.com
Makstil Duferco Group - Steel production and metal transformation
industry in the Balkans
Скопје
Makedonija
www.metaldetector.com.mk

Metal Detector - Macedonia No.1 Distributor - Metal Detectors
Long Range Scanners Magnetometers Under water Optic GPS
Industrial Water detectors Accessories Security...
Makedonija

www.metalex.com.mk

Metalex - We design and manufacture, Conveyors and Conveying
Systems, Elevators, Crane wheels, Sheaves, Dewaterers, more...
We have complete...


Makedonija

www.zavar.com.mk Zavar Company - stainles steel, equipment & production Скопје Makedonija
www.zeleznik.com.mk

Железник - Трговско друштво за производство на челичен
кружен гранулат и челични мангански одлеаноци со
стандардизиран светски квалитет
Makedonija

www.zines.com.mk Zines - metal & design Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna GoraЕнергија, нафта, гас, електроника, електрична индустрија, автоматизација
  www.avespa.rs Kompanija AVE s.p.a. iz Italije danas je vodeća svetska kompanija u
proizvodnji elektro-materijala i elektro-instalacione opreme; Panik
svetiljke, razvodne table, Ave Touch, kućna automatika (pametna
kuća), hotelski menadžment, sigurnosni sistemi, instalacione kutije,
nadgradne kutije i kućišta-OG program, modularni program
Skoplje
Rezzato
u još gradova
i država
Makedonija
Italija
www.dass.com.mk
Engineering DASS - Established in 1993 in Ohrid; Basic activities
Electro production, engineering and services of products
Ohrid
Makedonija
www.ea.gov.mk Ea.gov.mk   Makedonija
www.elamak.com.mk Ела Мак - Стовариште и пилана. Производство на режана граѓа: штици, греди, талпи, штафни и летви. Исто така, произведува: паркет, патос (бродски под), ламперија, лајсни, брикети итн. Охрид Severna Makedonija
www.electrorama.com.mk


Електрорама-М е фирма со мешовит грчко македонски капитал.
Нејзина основна дејност е трговија со електроинсталициски
материјали, безбедносни и комуникациски уреди, УПС системи,
агрегати, громобранска инсталацијаMakedonija


www.elmondelectro.com.mk
Електро опрема изведба и инсталација -
Изведба и одржување на електрични инсталции
Makedonija
www.energyobserver.com EnergyObserver.com - svakodnevno emituje energetske vesti iz
Albanije, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne
i Hercegovine, Rumunije, Bugarske...
   
www.erc.org.mk Erc.org.mk   Makedonija

05910973

www.gran.mk Gran - Official Distributor for Alfaplam Severna Makedonija
www.ila.mk Ila   Makedonija

01755515

www.jivi.mk Џиви доо е компанија основана во 1992 година, кога започна со трговија на аудио-видео опрема и апарати за домаќинство. Од самиот почеток Џиви остварува успешни деловни резултати и постојано инвестирање во изградба на нови објекти и проширување на понудата. Гевгелија Severna Makedonija
www.laminati.com.mk Laminati Severna Makedonija
www.leov.com.mk Леов Компани - Компанија за трговија со електрични грејачи Makedonija
  www.linksolutions.com.mk
-
Link Solutions / Линк Солутионс ДООЕЛе компанија која работи
на полето на компјутерските мрежи, мониторинг и системите за
безбедност. Целта на компанијата е да им обезбеди целосна ИТ
подршка на компаниите во насока на намалување на трошоците;
Останати дејности на компанијата се Продажба и изнајмување
на Светлосни Рекламни Проектори за големи формати (30*30
метри) и Одржување и монтажа на системи за климатизација
Скопје Makedonija
www.logingelectronics.com.mk

Loging Electronics - fluke measuring equipment, Weller solder,
Solomon solder, Metrel meters, Tasker, HQ, Infosmart electronics
components, materials and accessories
Makedonija

www.makpetrol.com.mk Makpetrol - largest gasoline and oil distributer in Macedonia Makedonija
www.metalac.com Metalac a.d. - bojleri, solarne peći... Struga
Gornji
Milanovac
u još gradova
i država
Makedonija
Srbija
Crna Gora
Hrvatska
Slovenija
www.pumpi.com.mk

MZT Pumpi a.d. - production of industrial pumps; Manufacturer of
industrial pumps for transport of water, oil and oil derivates;
Providing engineering projects on a turn-key basis
Скопје

Makedonija

www.radekoncar.com.mk Rade Konchar - production of electrical parts, ISO9001 certified Makedonija
www.ri.com.mk Rudarski Institut Severna Makedonija
www.sieto.com.mk„Сието“ - Фирма која произведува индустриска електроника и
продава и монтира соларни панели (произведуваат ел.енергија)
и винд генератори (турбини на ветер) за домаќинства и за
поголеми корисници / Sieto - production of industrial-scale
electronic equipment
Makedonijawww.tecnegotino.com.mk ТЕЦ Неготино - Термоелектрична централа Дуброво Неготино Makedonija
www.timel.com.mk

ТимелПроект - Тимелпроект е мулти-дисциплинарна приватна
инженеринг компанија која нуди советодавни услуги,
проектирање и градба во областа на енергетиката
Makedonija

www.zecelectronics.com
Зец електроника - Озвучување и диско осветлување на
објекти

Makedonija


Посетете ги и следните подкатегории и категории сродни на оваа:
Tранспорт, сообраќај...
Обезбедување, аларми

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Енергетика, нафта, гас, електроника, електрична индустрија, автоматизација - ФРАНЦИЈА

Посетете ја листата на веб-страници на компании од областа на електроиндустријата и енергетиката од Франција, кликнете ТУКА
Следна страна >>> 03
-