Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиФирми и институции
-

(внесете на латиница)

-


02 <<< Претходна страна
-

Минерална вода
www.elmo-tehna.com.mk

Елмо-Техна - Третман на водата, дезинфекција (хлорирање,
озонирање, UV), опрема за дозирање и филтрирање. Изведба
на фонтани и базени за пливање. Екологија


Makedonija

www.kozuvcanka.mk Минерална вода Кожувчанка Kavadarci Makedonija
www.pelisterka.com.mk Лозар Пелистерка А.Д. - Производство на минерална вода и
сокови; Производство на вино
Скопје
Битола
Makedonija
Сокови и кафе
www.fructal.com.mk Фруктал мак Makedonija
www.grandkafa.com Grand prom- Grand kafa, i miris i ukus! Skoplje
u još gradova
i država
Makedonija
www.pelisterka.com.mk Лозар Пелистерка А.Д. - Производство на минерална вода и
сокови; Производство на вино
Скопје
Битола
Makedonija
Леб, пециво
www.pastel.com.mk ПАСТЕЛ - Пекарница и слаткарница Skopje Makedonija
www.pip-ns.com PIP Novi Sad Gostivar
u još država
Makedonija
www.specijal.com.mk СПЕЦИЈАЛ е пекарско-слаткарска фирма со 20 годишна
традиција и искуство во овој сегмент од приватниот бизнис
Skopje Makedonija
Млечна индустрија, млеко, сирење
www.idealsipka.com.mk Dairy Ideal Sipka / Млекара Идеал Шипка Makedonija
www.joka.com.mk Млекара ЈОКА Струмица Makedonija
Супермаркети, продавници
www.altra.com.mk
Алтра - Складиште и дистрибутивен центар за прехранбени
производи
Makedonija
www.betasped.com.mk Беташпед - Друштво за трговија со производство и услуги Makedonija
www.dauti.com.mk


Даути Комерц - Застапници на познати домашни и странски
фирми на пазарите на Македонија, Црна Гора, Косово;
Застапници на Алкалоид, Витаминка, Европа, Divella,
Paramlat, Midi, Valentino Caffe и др.
Makedonija


www.grouper.mk Grouper.mk | Зделки Скопје Makedonija
www.nimeks.com.mk


Нимекс - Нимекс е претставник и дистрибутер за производите
од Жито Љубљана, меѓу кои се Gorenjka чоколадиi, ролати;
Sumi бонбони; Grande тестенини. Погледнете, има и наградна
игра
Скопје


Makedonija


www.opm.org.mk Organization of the Consumers of Macedonia Makedonija
www.ramstore.com.mk Рамстор Хипермаркет
www.sezadomot.com.mk
SO POGLED DO INFORMACIJA - prodavnici, uslugi, soveti, podatoci
Makedonija
www.skopskipazar.com.mk

Official web site of Skopski pazar AD Skopje - SP MARKET chain!
MAXI D discount chain! Beauty center UNIQUE! Restaurant 14
Taftalidze!
Скопје

Makedonija

www.soravia.com.mk

Soravia - The most sophisticated office and retail building in
Skopje / Најсофистицираниот деловен и трговски објект во
Скопје
Скопје

Makedonija

www.teleshop.com.mk Центури ТВ шоп - ТВ продавница Makedonija
www.tinex.com.mk
Тинекс маркет / Tinex Markets - the largest Mecedonian
supermarkets chain
Makedonija
www.topshop.com.mk
Е-ТопШоп - Топ Шоп производи, неделни акции, поволни цени,
богати награди...
Makedonija
www.tvshop.com.mk
Центури ТВ ШОП ви носи иновативни производи со одлична
вредност. ТВ ШОП ви ги нуди најновите производи од
глобалниот пазар по најдобри можни цени. Секојдневно
одбираме нови производи се со цел да ви го олесниме
секојдневието и да ви причиниме моменти исполнети со ситни
задоволства; Ние постоиме за вас
Makedonija
www.vero.com.mk Веро - супер за цел град Makedonija
www.vipro.com.mk Vipro Gevgelija - food and beverage industry Гевгелија
u još gradova
MakedonijaЗемјоделство, овошјето, зеленчукот
www.ace.org.mk


Фондација Агро-Центар за Едукација - Фондацијата Агро-
центар за едукација е непрофитна фондација, основана 2006
година од страна на Земјоделскиот институт во Скопје. Во
рамките на прилагодувањето на Институтот кон современите
потреби на земјоделството, руралниот развој и заштитата на
човековата околина, се наметна потребата од посебна единица
која ќе се занимава со едукација во земјоделството -
Фондација Агро-центар за едукација (АЦЕ)
Makedonija


www.agbiz.com.mk USAID AgBiz - Agricultural Business in Macedonia Makedonija
www.agencija.gov.mk
Agency for Stimulation of Agriculture in the Republic of
Macedonia - official site

Makedonija
www.agroalumina.com.mk Агроалумина Makedonija
www.agroberza.com.mk Agroberza - public enterprise for commodity exchange Makedonija
www.agromiks.com.mk Агромикс Makedonija
www.agrounija.com.mk

Агро унија - Специјализирана производно трговска
организација / Agrounija - production and trade with seeds,
mineral fertilizers, preserves, and repro materials
Skopje

Makedonija

www.ti.com.mk Best Food Makedonija
www.univerzal-promet.com.mk Универзал промет - Произведува и нуди прехранбени продукти Makedonija
www.vipro.com.mk Vipro Gevgelija - food and beverage industry Гевгелија
u još gradova
Makedonija
www.zeminst.edu.mk Земјоделски институт
Скопје Makedonija
  Семе, заштита на растенијата, ѓубрива, пестициди, добиточна храна, адитиви  
www.agroinvest.com.mk Агроинвест - Животинска исхрана, Храна за Миленици Prilep Makedonija
Друга храна, преработката на храна
www.al-maks.com.mk Ал-макс - Рафинерија за сончогледово масло Makedonija
www.cezakomerc.com.mk ЧЕЗА КОМЕРЦ - Сушени плодови, Зрнести плодови, Разно Makedonija
www.gica.com.mk
Гица ДОО - Добиточна храна, Јајца, Тестенини, Златно пиле,
Гица-инкубатор, Семинари, Ресторан "Златно пиле" ...
Охрид
Makedonija
www.maks.com.mk MAKS - со ХРАНА здрава и квалитетна, вкус извонреден Makedonija
www.ti.com.mk Best Food Makedonija
www.tomkomerc.com.mk

Том комерц / Tom Komerc, company for Cocoa products -
Tom Komerc is the first and only Company in Macedonia for
producing COCOA POWDER and other COCOA products...
Богданци

Makedonija

www.univerzal-promet.com.mk Универзал промет - Произведува и нуди прехранбени продукти Makedonija
www.vipro.com.mk Vipro Gevgelija - food and beverage industry Гевгелија
u još gradova
Makedonija
www.vori.com.mk Вори - Фабрика за преработка на овошје и зеленчук MakedonijaПроизводството на слаткарски производи
www.evropa.com.mk
Европа - Фабриката за чоколади и слатки / Evropa - production
of chocolates, wafers and candies for over 100 years
Makedonija
www.makprogres.com.mk

Makprogres on line - Primary activity: Production of Vincinni, our
own product assortment of sponge cake products – cakes, mini
rolls and swiss rolls...
Makedonija
Вино, пиво
www.amstel.com.mk Амстел Makedonija
www.bovin.com.mk Bovin - growers and producers of excellent wine Makedonija
  www.hranaivino.com.mk HRANA i VINO Makedonija
www.pivaraskopje.com.mk

Пивара Скопје / Brewery Skopje - producer of Skopsko and Star
Lisec beer, bottler for Coca Cola products and Heineken and
Amstel beer
Скопје

Makedonija

www.popovwinery.com.mk Винарија Попов Makedonija
www.prilepskapivarnica.com.mk

Прилепска Пиварница е втемелена во 1924 г. oд група
поимотни граѓани во градот. Во почетокот, основачи се
фамилиите Грдановци и Домлевци...
Прилеп

Makedonija

www.tikves.com.mk
Tikveš wines are emblematic of Macedonia’s ancient tradition of
winemaking; Located in the heart of Macedonia’s wine country...
Makedonija
www.wine.com.mk Камник - Вина Камник Makedonija
www.winerypivka.com.mk
Pivka Winery - QUALITY IS OUR IDENTITY; A familiar business
established in 2002, Pivka Winery is owned by the Pivka family
Makedonija
www.winesofmacedonia.com Wines od Macedonia - excellent information on Macedonian wines Makedonija
Земјоделски машини и други
www.dlk.com.mk
ДЛ Конкорд е дистрибутер во Македонија на угостителска
опрема

Makedonija
www.hranaivino.com.mk HRANA i VINO Makedonija
www.pumpi.com.mk

MZT Pumpi a.d. - production of industrial pumps; Manufacturer of
industrial pumps for transport of water, oil and oil derivates;
Providing engineering projects on a turn-key basis
Скопје

Makedonija

www.velmar.com.mk Velmar - sale of equipment for the food industry Makedonija
www.vipro.com.mk Vipro Gevgelija - food and beverage industry Гевгелија
u još gradova
MakedonijaРецепти
www.hranaivino.com.mk HRANA i VINO Makedonija


Посетете ги и следните подкатегории и категории сродни на оваа:
Здрава храна, лекови
Билки, цвеќе, хортикултура

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora

Следна страна >>> 04
-