Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиСпорт
-

(внесете на латиница)

-
Спортски вести
www.sport.com.mk Македонски Спорт / Makedonski Sport - weekly sports magazine Makedonija
www.sportlife.com.mk Sportske vesti Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Спортска опрема
www.intersport.mk Intersport, Online Shop - Официјален онлајн шоп на Спорт М. Најдобрите парчиња спортска опрема од брендовите Adidas, Nike, Puma, Salomon, 4F и многу други. Бесплатна достава низ цела Македонија.   Makedonija
www.matstar.mk Чекорете храбро со обувките на Матстар. Одличен квалитет со прифатливи цени - Женски, машки и детски обувки, патики, чевли, папучи, сандали и чизми. Палетата од над 1000 артикли, класични и спортски обувки за секоја сезона Severna Makedonija
www.taf.mk Taf, Online Shop - Официјален онлајн шоп на TAF. Најдобрите парчиња спортска опрема од брендовите Adidas, Nike, Puma, Salomon, 4F и многу други. Бесплатна достава низ цела Македонија   Severna Makedonija
  www.sportvision.mk Sport Vision Severna Makedonija
www.walkmaxx.com.mk WalkMaxx фитнес патики Severna Makedonija
www.wellneo.com.mk Wellneo е синоним за здрав и активен животен стил. Скопје MakedonijaФудбалски клубови и фудбалски школиКошаркарски клубови и кошаркарска училиштаРакомет
www.rkvardar.com.mk Официјален веб сајт на ВАРДАР ПРО MakedonijaОдбојка - клубови, федерации, асоцијации, училиштаТенис - клубови, лиги, играчиВатерполоПливање
www.markovikuli.com.mk Пливачки клуб - Маркови Кули дооел Прилеп Прилеп MakedonijaНуркање
www.amfora.com.mk Нуркачки центар Амфора Охрид MakedonijaПловидбаОстанати спортски сојузи

www.aikikai.org.mk

Official site of the Macedonian Aikido Federation - Aikikai
Macedonia
Makedonija

www.badminton.com.mk

Бадминтон федерација на Македонија Makedonija

www.chessmkd.com

Шаховски сојуз на Македонија - Официјална страна на
Шаховскиот сојуз на Македонија / Chess Federation of
Macedonia - official site
  Makedonija

www.ffm.com.mk

Фудбалска федерација на Македонија Makedonija

www.mok.org.mk

Македонски олимписки комитет, официјална страна. Нуди
информации за македонското учество на Олимписките игри /
Macedonian Olympic Committee, official site
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Останати спортски клубови

www.aikido.org.mk

АИКИДО клуб „Пат кон мирот“. Нашата цел е да го
промовираме аикидото како одбранбен начин на контролирање
на конфликтна ситуација и култура на здраво живеење
Makedonija

www.henbo.com.mk

Аикидо клуб Хенбо - Клуб за изворно аикидо! Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Домашни спортисти

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Oстанато

www.alpinizam.org

Алпинизам - Промоција на алпинизмот во Македонија Makedonija

www.amfora.com.mk

Нуркачки центар Амфора Охрид Makedonija

www.macedonianfootball.com

Македонски фудбал - Информации, најнови вести, прегледи и
анализи на македонскиот фудбал. На англиски јазик
Makedonija

www.realwingchun.com

Real Wing Chun Kung Fu е дел од традиционалниот Wing Chun,
под водство на мајсторот Божидар Габарсек. Информации за
Wing Chun, историја на WC, философија на вештината и сл
Makedonija

www.xmkd.com

Скејтбординг во Македонија - Прва официјална страница за
скејтбордингот во Македонија
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora


CBD ulje, CBD vaping za cigarete, CBD cvetovi, Beograd, www.cannamama.rs