Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиПријава на список на линкови
-

(внесете на латиница)

-


MK mreža
e-mail: yumreza@sezampro.rs


 

 

Во нашата база можат да се пријават само домашни сајтови (од македонско и екс-ју говорно подрачје и сите сајтови од подрачјето на територијата на поранешните југословенски републики). По уредната пријава Вашиот сајт ќе биде категоризиран во нашата база, а со тоа ќе ја зголемите посетеноста на Вашиот сајт.
Сите линкови со незаконита и неморална содржина нема да бидат запишани во базата.

Ве молиме на нашиот маил  yumreza@sezampro.rs
да ни ги пратите следните податоци за Вашиот сајт:

- веб адреса на сајтот
- краток опис на сајтот или на Вашата фирма / дејности (највеќе до две три реченици)
- Tочен назив на Вашата фирма (зa физички лица само име на сајтот)
- Седиште на фирмата/сајт (град, место)